четвъртък, 19 април 2012 г.

Gledai filmi online

Традиционния наблюдател обича всички филм за да финишира със хепи енд, за да може след това ноща му да е най-красива.  Е, какво се случи когато заделяте адски много време за да изгледате много продукция и в началото се сдухате до до дъно? Как не ги е срам тези сценаристи Желая да ви покажа много сериала, които си бива ги да се гледат. Екшънът и тръпката във всяка сцена е определена !
Задминаваме с Prison Break. Не ? Може би недостижимият филм, завинаги актуален. Освен хитрият сценарий, изопнатите моменти и екшъна филмa може да ни покаже  а нещо, които да ни помогне в живота, а именно че винаги трябва да се подсигурен за някога, да не се доверяваш никому. Око за Око , зъб за зъб.
На старта смятам да стартирам със Gods of the arena. Сериала се пада малко от старата школа, но ефектите и актьорската игра са на ниво. На трите сезона никога нямаше серия, който да не ме е впечатлил с нещо. Е когато завърши имах чуството, че има да мога да зърна друг сериал от сорт, защото никой не може да се сравни със много.
И все пак да не забравяме невероятните filmi online, които ще гледате съвсем скоро


Няма коментари:

Публикуване на коментар